Sanitair

U droomt van een nieuwe badkamer, uw gastentoilet moet vernieuwd worden of uw kraan lekt… Voor al deze situaties kan u ons steeds bereiken.

Voor de renovatie van uw badkamer bieden wij u een totaalconcept aan. Van het uitbreken van alle bestaande toestellen, het leggen van nieuwe leidingen tot het afwerken van de kleinste kantjes.

Om een goede offerte te maken is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. De sfeer die u wenst bepaalt u helemaal zelf, wij staan u vooral bij met praktische en technische raad over de mogelijkheden. Hierna kan u zelf uw keuze maken in de toonzalen van de partners waarmee wij werken, Schrauwen, Desco en Van Marcke.

Bent u handig en bespaart u graag een beetje, dan kunnen wij u ook helpen met een doe-het-zelf pakket. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn, wij doen de nodige voorbereidingen en u kan van start gaan met de uitvoering van de werken. Indien nodig staan wij u uiteraard bij tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Ook voor akkefietjes als lekkende kranen, lopende toiletten of verstopte afvoer kan u ons steeds bereiken om deze akkefietjes te verhelpen.

RECENTE PROJECTEN

Hier krijgt u enkele recente projecten te zien