Centrale Verwarming

Meer dan de helft van de energiekosten van een doorsnee gezin gaan naar het verwarmen van de woning, dit enkel omdat de prijzen blijven stijgen. Daarom is het belangrijk om er voor te zorgen dat u een energiezuinige en efficiënte installatie heeft.

U kan ons contacteren voor de installatie van  een bijkomende radiator, het plaatsen van een kachel, het vervangen van de ketel of voor een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie. Wij nemen zowel nieuwbouw als renovaties aan.

Bij het opmaken van de offerte komen wij steeds ter plekke om alles op te meten en alles te controleren. Wij staan u vooral bij met praktische en technische raad over welke mogelijkheden u heeft, daarna is het aan u. Wij begeleiden u bij de keuze van uw radiatoren. Wij werken samen met erkende partners zoals Schrauwen, Desco en Van Marcke. Bij hen kan u steeds terecht om verschillende modellen van radiatoren te bekijken.

Bent u handig en bespaart u graag een beetje, dan kunnen wij u ook helpen met een doe-het-zelf pakket. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn, wij doen de nodige voorbereidingen en u kan van start gaan met de uitvoering van de werken. Indien nodig staan wij u uiteraard bij tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Na de installatie en de aansluiting krijgt u de nodige en verplichte attesten die gepaard gaan met de uitgevoerde werken..

TIP

De eenvoudigste oplossing!

De zuinigste en meest efficiënte oplossing is de condensatieketel. Deze bestaat zowel op gas als op stookolie.

Met een nieuwe condensatieketel bespaart u op uw energieverbruik gemakkelijk tot 35% doordat de rookgassen gaan condenseren in de schoorsteen behaalt de condensatieketel zijn hoogste rendement van soms wel 109%.

De warmte in de waterdamp wordt gerecupereerd en gebruikt om uw woning te verwarmen.

Nuttige links

www.renovatie2020.be

www.premiezoeker.be

RECENTE PROJECTEN

Hier krijgt u enkele recente projecten te zien